Ο Αμορί Γκισόν είναι σεφ ζαχαροπλαστικής με γαλλοελβετική καταγωγή, ο οποίος ζει στο Λας Βέγκας. Ο Κριστόφ Μορέλ είναι γόνος Γαλλικής οικογενείας σεφ ζαχαροπλαστικής, ο οποίος από το 2005 έχει την δική του σοκολατερί στο Μόντρεαλ του Καναδά.
Το δημιούργημά τους χρειάστηκε 26 ώρες σκληρής δουλειάς και 61,2 κιλά σοκολάτας γάλακτος. Ο λόγος για τον οποίο διάλεξαν το συγκεκριμένο θέμα δεν έγινε γνωστός, αλλά το αποτέλεσμα κάνει τον γύρο του Instagram - και των social media γενικότερα.
Διαφήμιση
Το σoκολατένιο γλυπτό τους, ύψους 1,8 μέτρων, απεικονίζει τον Κινγκ Κονγκ στην κορυφή του Empire State Building - με 7.345 σοκολατένια παράθυρα - και το βίντεο της δημιουργίας του δεν θα μπορούσε παρά να γίνει viral.
Απολαύστε το!