Η Νάταλι Πόρτμαν στο «Good Sex»: Η νέα rom-com ταινία της Λένα Ντάναμ

Μετά τη Μπρίτζετ Τζόουνς και το Babygirl, ακόμη μία ερωτική περιπέτεια με διαφορά ηλικίας.
Η Νάταλι Πόρτμαν στην πρεμιέρα της σειράς «Lady in the Lake», 11 Ιουλίου 2024, Νέα Υόρκη. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Η Νάταλι Πόρτμαν στην πρεμιέρα της σειράς «Lady in the Lake», 11 Ιουλίου 2024, Νέα Υόρκη. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
via Associated Press

Μετά το «Babygirl» με την Νικόλ Κίντμαν και το «Bridget Jones: Mad About The Boy» με τη Ρενέ Ζελβέγκερ -στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 13 Φεβρουαρίου-, ήρθε η σειρά της Νάταλι Πόρτμαν να ζήσει κινηματογραφικά μία ερωτική περιπέτεια με νεότερο άνδρα.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη ρομαντική κωμωδία «Good Sex», σε σενάριο και σκηνοθεσία της βραβευμένης με Χρυσή Σφαίρα Λένα Ντάναμ.

Σύμφωνα με τη σύνοψη της ταινίας, μετά από μία δεκαετία σε μία αποτυχημένη σχέση, η επιτυχημένη θεραπεύτρια ζευγαριών Ally, που κλείνει τα σαράντα, αρχίζει και πάλι να βγαίνει ραντεβού, μετά την παρότρυνση της καλύτερης της φίλης.

Η κατάσταση περιπλέκεται όταν βρίσκεται σε μια παθιασμένη σχέση με έναν εικοσάρη χίπστερ από το Μπρούκλιν και την ίδια στιγμή, αρχίζει μια πολλά υποσχόμενη, πιο συμβατική σχέση με τον Άλαν, έναν επιτυχημένο πενηντάρη από το Μανχάταν. Καθώς βρίσκεται σε αδιέξοδο, η Ally πρέπει να βάλει σε τάξη τα συναισθήματά της προτού χάσει και τους δύο.

Η Πόρτμαν έχει αναφερθεί παλαιότερα στη Ντάναμ, μιλώντας με θαυμασμό για την ταινία της «Tiny Furniture».

Η πρωταγωνίστρια του «Black Swan», έχει δύο κινηματογραφικά έργα που βρίσκονται στο στάδιο του post production. Πρόκειται για το «Fountain of Youth» σε σκηνοθεσία Γκάι Ρίτσι και το «The Gallerist» της Κάθι Γιαν.

Από την πλευρά της, η Ντάναμ ολοκληρώνει τη νέα κωμική σειρά του Netflix με τίτλο «Too Much», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Γουίλ Σαρπ και Μέγκαν Στάλτερ.

Με πληροφορίες από Deadline

Δημοφιλή