Η νέα ταινία Μπραντ Πιτ - Ντέιβιντ Φίντσερ μετά από Se7en, Fight Club, Μπέντζαμιν Μπάτον

Η νέα συνεργασία και οι φήμες για το μυστηριώδες σίκουελ.
Μπραντ Πιτ και Ντέιβιντ Φίντσερ σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο, 28 Ιανουαρίου 2009, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας τους «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον». (AP Photo/Katsumi Kasahara)
Μπραντ Πιτ και Ντέιβιντ Φίντσερ σε συνέντευξη Τύπου στο Τόκιο, 28 Ιανουαρίου 2009, πριν από την πρεμιέρα της ταινίας τους «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον». (AP Photo/Katsumi Kasahara)
via Associated Press

Η επόμενη ταινία του Ντέιβιντ Φίντσερ θα έχει πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ. Παραγωγός είναι το Netflix, και το πρότζεκτ εντάσσεται στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας του διάσημου σκηνοθέτη με την πλατφόρμα.

Αυτά αναφέρουν δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, με το World of Reel να επισημαίνει ότι το μεγάλο μυστικό είναι το θέμα της ταινίας, που είναι ακόμη πιο μεγάλη είδηση από την επανένωση Ντέβιντ Φίντσερ - Μπραντ Πιτ.

«Το πρότζεκτ είναι ένα σίκουελ, αλλά όχι ταινίας που ο Φίντσερ έχει σκηνοθετήσει στο παρελθόν. Προς το παρόν, κρατείται μυστικό». Επίσης τα όποια σχέδια είχε ο σκηνοθέτης για τα γυρίσματα του γουέστερν του, «Bitterroot», έχουν «παγώσει» για την ταινία με τον Πιτ, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει με το Netflix

Αυτή την περίοδο ο Φίντσερ ασχολείται με το αμερικανικό remake του «Squid Game» (εννοείται για το Netflix), αν και το καστ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ενώ οι πληροφορίες ότι θα πρωταγωνιστήσει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, δεν ισχύουν.

Πιτ και Φίντσερ έχουν συνεργαστεί σε τρεις πολυσυζητημένες ταινίες, «Se7en» (1995), «Fight Club» (1999) και «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» (2008).

Η πιο πρόσφατη δουλειά του σκηνοθέτη για το Netflix ήταν το «The Killer» (2023), με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Όσο για τον Μπραντ Πιτ, πρωταγωνιστεί στην ταινία «F1» που θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 26 Ιουνίου, σε σκηνοθεσία Τζόζεφ Κοσίνσκι, ενώ συνεργάζεται ξανά με τον σκηνοθέτη του «Fury» Ντέιβιντ Αγιερ για την ταινία δράσης «Heart of the Beast».

Ο Φίντσερ ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με το Netflix μέχρι το 2027 και έχει τουλάχιστον τέσσερα διαφορετικά πρότζεκτ σε διάφορα στάδια ανάπτυξης, μεταξύ των οποίων το «Squid Game»: America» και η σειρά πρίκουελ του «Chinatown».

Με πληροφορίες από World of Reel

Δημοφιλή