Έφυγε από τη ζωή η Τζώρτζια Αργυροπούλου, σύζυγος του Μανώλη Γλέζου

Σε ηλικία 72 ετών
facebook/Δημήτρης Στρατούλης

Πέθανε η Τζώρτζια Αργυροπούλου, η σύντροφος ζωής του Μανώλη Γλέζου.

Η Τζώρτζια Αργυροπούλου πέθανε σε ηλικία 72 ετών, δύο ημέρες προτού συμπληρωθούν πέντε χρόνια από τον θάνατο του μεγάλου αγωνιστή της Αριστεράς.

Με τον Μανώλη Γλέζο παντρεύτηκαν το 1986.

Ο πρώην υπουργός Δημήτρης Στρατούλης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρει:

«Τζόρτζια καλό σου ταξίδι! Χάσαμε την αγαπημένη μας συντρόφισσα Τζώρτζια Αργυροπούλου, σύζυγο του αγωνιστή Μανώλη Γλέζου, σύντροφό του στη ζώή και στους αγώνες. Συνεχίζουμε τους αγώνες τους για ένα καλύτερο κόσμο. Καλή αντάμωση στους λόφους του ήλιου.
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
ΣΤΗΝ ΤΖΩΡΤΖΙΑ ΓΛΕΖΟΥ (ΓΩΓΩ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ)
Αγαπημένη μας Τζώρτζια σοκαρισμένοι από το απροσδόκητο και ξαφνικό φευγιό σου σε αποχαιρετάμε με μεγάλη οδύνη . Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έφυγες τόσο ξαφνικά όταν προχθές συζητούσαμε για το πως θα ετοιμάσουμε μαζί την εκδήλωση τιμής και μνήμης ως «Ενωτική Πρωτοβουλία ΜέΡΑ 25 -Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά» στον αγαπημένο σου και αγαπημένο μας Μανώλη. Εσύ αποφάσισες όμως να πας κοντά στο Μανώλη να τον ενημερώσεις για να τη δείτε μαζί.
Πολυαγαπημένη μας Τζώρτζια .Στάθηκες δίπλα του σε όλους τους αγώνες στις τελευταίες δεκαετίες . Όπως στάθηκες και δίπλα μας στον αγώνα μας να σταθεί όρθια η Ανυπότακτη Αριστερά από το 2015 και με και με την αταλάντευτη παρουσία σου και με τις συμβουλές σου . Θα μας λείψεις πολύ .
Να είσαι όμως βέβαιη «στρατηγέ» όπως σε έλεγε ο Μανώλης ότι θα τον τιμήσουμε όπως του αξίζει και κυρίως θα συνεχίσουμε Ανυπότακτα τον αγώνα για Λευτεριά ,Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ισότητα για να είναι Λεύτερη η Πατρίδα και Πανανθρώπινη η Λευτεριά . Για να σταματήσει η εκμετάλλευση του ανθρώπου και η καταστροφή της Φύσης» .

Δημοφιλή