
Οι τηλεθεατές έχουν δει πολλές φορές τον Γιώργο Λιάγκα να χάνει την ψυχραιμία του στον αέρα του «Πρωινού», σπάνια όμως στην ψυχαγωγική ενότητα της εκπομπής. Το σημερινό του ξέσπασμα όμως εναντίον της Σίσσυς Χρηστίδου και της ομάδας της ξεπέρασε, ίσως, κάθε προηγούμενο.
Αφορμή στάθηκαν οι νέες δηλώσεις της 44χρονης παρουσιάστριας στις εκπομπές «Πρωινό σουσού» και Breakfast @Star. «Δεν μίλησα κατά της Αντελίνας εγώ» ανέφερε, μεταξύ άλλων η Σίσσυ Χρηστίδου προσθέτοντας στη συνέχεια (χαμογελώντας). «Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με τον Γιώργο, τώρα αν αυτός έχει θέμα μαζί μου είναι δικό του ζήτημα»
«Αφήστε με ήσυχο»
«Έχω ανοίξει εγώ ποτέ θέμα με την κυρία Χρηστίδου; Έχω καμιά εμμονή και έρχομαι εδώ και λέω παίξτε κάτι με τη Χρηστίδου για να την κράξω; Να κοιτάξουν στον καθρέφτη τους αυτοί που κάθε Σαββατοκύριακο επί δύο, τρία χρόνια ασχολούνται με εμένα. Είναι και ντροπή να τα λέει αυτά τα πράγματα η κυρία Χρηστίδου. Δύο, τρία χρόνια δικάζομαι κάθε Σαββατοκύριακο δικάζομαι για το πως αναπνέω, το τι λέω, τι φοράω. Ντροπή πια! Δεν έχω ανοίξει ποτέ κανένα θέμα και δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Αφήστε με ήσυχο! Κάθε Σαββατοκύριακο ασχολείστε με μένα. Κάνετε πλακίτσα και μετά λέτε επειδή μας πουλάει, τον παίζουμε. Μη με παίζετε λοιπόν, βρείτε κι εσείς άλλα θέματα».
« Είπα εγώ γιατί βγάλατε τον (σ.σ Νίκο) Παππά για να με βρίσει; Καλά κάνατε» Και όλο αυτό το παιχνιδάκι το συνεχίζετε εσείς, όχι εγώ».
«Ο κύριος Συρίγος είπε ξεκάθαρα ότι η εμφάνιση της κυρίας Βαρθακούρη μας γύρισε 100 χρόνια πίσω και σαν κοινωνία οφείλουμε να ζητήσουμε ένα συγγνώμη, γιατί δεν αντιλαμβάνεται και εκείνη το που ζει. Αυτό δεν είναι προσβλητικό για την κυρία Βαρθακούρη;»
«Δεν είστε όλοι στο απυρόβλητο και μόνο ο Λιάγκας φταίει για όλα στην Ελλάδα».
«Ποιος λέει στις εκπομπές ”βρείτε μου Λιάγκα να παίξω;” Το έχω πει εγώ ποτέ εδώ ”βρείτε μου Χρηστίδου να παίξω;”».
Δείτε το video από το 01.41
Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου έβλεπε τη ζωή (της) αλλιώς
Στο «πλευρό» του Γιώργου Λιάγκα και της Αντελίνας Βαρθακούρη βρέθηκε σήμερα και η εκπομπή «Super Κατερίνα» προβάλλοντας παλιότερες δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που δεν μοιάζουν να συμφωνούν με όσα ισχυρίζεται σήμερα η ίδια. «Θέλω εγώ να μαγειρέψω, να καθαρίσω, να έρθει το παιδί, να είμαι νοικοκυρά. Τη ”ρουφάω” τη ζωή του παιδιού μου, δεν θέλω να είμαι μαμά διεκπεραιωτική, το μπάνιο του, το φαΐ του. Παίζω μαζί του, θέλω να ”ρουφήξω” τα χρόνια αυτά που δεν θα ξανάρθουν και το ζω στο φουλ».