Ηράκλειο: Ανδρας κυκλοφορούσε γυμνός με ματωμένο μπαλτά και τσεκούρι

Κρύφτηκε σε ταχυφαγείο από το οποίο έφυγαν τρέχοντας οι θαμώνες.
Santorini, Greece, May 6, 2024. Oia. police car
Santorini, Greece, May 6, 2024. Oia. police car
Jean-Marc Pierard via Getty Images

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ένας αλλοδαπός άνδρας περίπου 40 ετών ολόγυμνος κατηφόρισε τη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως, στο Ηράκλειο, κρατώντας στα χέρια του ένα τσεκούρι κι έναν μπαλτά που ήταν βουτηγμένα στα αίματα. Χωρίς να έχει συναίσθηση του τι κάνει, τρομοκρατούσε τους περαστικούς οι οποίοι τον έβλεπαν και προσπαθούσαν να κρυφτούν για μην τους πλησιάσει.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία και ο γυμνός άνδρας με τον μπαλτά και το τσεκούρι, μπήκε για να κρυφτεί μέσα στο ταχυφαγείο. Στην επιχείρηση υπήρχε κόσμος που σύμφωνα με τις περιγραφές, βλέποντάς τον, εγκατέλειψε το κατάστημα ουρλιάζοντας και καλώντας σε βοήθεια.

Οταν έφθασαν οι αστυνομικοί, εκείνος κατάλαβε την παρουσία τους και κρύφτηκε μέσα στους χώρους των μαγειρείων. Ακινητοποιήθηκε και όπως διαπιστώθηκε, είχε αίματα στα χέρια και στα αντικείμενα που κρατούσε.

Εικάζεται ότι τα αίματα που υπήρχαν στον μπαλτά και το τσεκούρι, ήταν από αυτοτραυματισμό.

Δημοφιλή