Στην επιβλητική σάλα του Milos Athens, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου η παρουσίαση του νέου Business Lunch Menu του ιστορικού εστιατορίου, που εδώ και δύο χρόνια άνοιξε ξανά τις πόρτες του στην οδό Κολοκοτρώνη 3-5 της Αθήνας.
Οι εκλεκτοί καλεσμένοι και εκπρόσωποι της food, gastronomy και media σκηνής της πόλης, είχαν τη χαρά να απολαύσουν μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία, με την υπογραφή του Chef, Κώστα Σπηλιάδη.
To νέο Business Lunch Menu, πιστό όπως κάθε νέο εγχείρημα στις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν εδώ και 44 χρόνια το Milos, αποτελείται από έναν μοναδικό συνδυασμό πρώτων υλών, κατάλληλων να αναδείξουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική γη και η Μεσόγειος θάλασσα. Έτσι, με αφετηρία τις γεύσεις αλλά και τα αρώματα του τόπου μας, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν συνταγές και εκλεκτές ποικιλίες κρασιού, βιώνοντας μία σπάνια γευστική περιπλάνηση.
Το νέο Business Lunch Menu θα είναι διαθέσιμο στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα: Δευτέρα - Παρασκευή: 12µ.µ. - 4µ.µ. στην τιμή των 48€, διαθέτοντας μια πληθώρα επιλογών σε λάτρεις κάθε είδους. Μεταξύ αυτών ξεχωρίζουν η Κυθηραϊκή Κακαβιά, το ψητό χταπόδι Λήμνου με φάβα Σαντορίνης, καθώς και το διαχρονικά αγαπημένο λαυράκι σε κρούστα αλατιού, ενώ μια ξεχωριστή θέση διεκδικούν η παραδοσιακή καρυδόπιτα με τα σπιτικά παγωτά που τη συνοδεύουν.
MILOS BUSINESS LUNCH MENU
ΓΙΑ ΑΡΧΗ
(Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)
ΚΥΘΗΡΑΪΚΗ ΚΑΚΑΒΙΑ
ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΟΛΟΜΟΣ ΤΑΡΤΑΡ
Με σαλάτα εποχής
ΣΟΥΠΙΑ ΨΗΤΗ ΜΕ ΡΙΖΟΤΟ
Από το μελάνι της
ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΕΠΟΧΗΣ
Με σπιτική vinaigrette
ΧΤΑΠΟΔΙ ΨΗΤΟ ΛΗΜΝΟΥ ΜΕ ΦΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ
ΚΥΡΙΩΣ
(Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)
ΨΑΡΙ ΗΜΕΡΑΣ ΨΗΤΟ
Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή
ΣΟΛΟΜΟΣ ΨΗΤΟΣ
Σερβίρεται µε άγρια χόρτα και λιγκουίνι
ΛΑΥΡΑΚΙ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΛΑΤΙΟΥ (για 4 άτομα)
Σερβίρεται με σταμναγκάθι και πατάτα βραστή
ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ
BLACK ANGUS PAYAR
Σερβίρεται με πατάτες τηγανητές
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ
(Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω)
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
ΣΠΙΤΙΚΑ ΠΑΓΩΤΑ
(καϊµάκι, βανίλια vegan, µπακλαβά)
Σχετικά με το Estiatorio Milos:
Το εστιατόριο Milos άνοιξε τις πόρτες του στο αθηναϊκό κοινό τον Ιανουάριο του 2004 και το 2021 μεταφέρθηκε σε νέα τοποθεσία, για να γίνει το επίκεντρο του ξενοδοχείου Milos στην καρδιά της Αθήνας.
Η επιτυχία της απέριττης ελληνικής κουζίνας των εστιατορίων Milos βασίστηκε σε μια απλή ιδέα: όταν έχεις άριστες πρώτες ύλες, δεν χρειάζεται να καταφύγεις σε εντυπωσιακές τεχνικές για να προσφέρεις μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.
Έτσι, τα εστιατόρια Milos, καταφέρνουν να τιμούν καθημερινά με τον καλύτερο τρόπο τις ελληνικές γαστρονομικές παραδόσεις, σερβίροντας τα φρεσκότερα ψάρια και θαλασσινά της Μεσογείου.