Η εταιρεία Rigby & Peller που προμήθευε με εσώρουχα τη βασίλισσα Ελισάβετ έχασε το «βασιλικό ένταλμα» που κατείχε από το 1960 επειδή αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τα βασιλικά σουτιέν και τις πρόβες εσωρούχων των γυναικών του παλατιού.
Η πρώην ιδιοκτήτρια του οίκου, June Kenton, που επιμελούνταν προσωπικά τις επιλογές της βασίλισσας, κυκλοφόρησε ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο με τίτλο «Storm in a D-Cup». Η ίδια σημείωσε πως δεν υπάρχει τίποτα στο βιβλίο που θα έπρεπε να δημιουργήσει αναστάτωση, σημειώνοντας την ίδια ώρα πως επρόκειτο για μια «απίστευτη» απόφαση. Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δήλωσε από την πλευρά του ότι δεν σχολιάζει αποφάσεις για εταιρείες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού Guardian, η εταιρεία ήταν βαθιά λυπημένη εξαιτίας της εν λόγω απόφασης. Η Kenton επισκεπτόταν συχνά το παλάτι του Μπάκιγχαμ ενώ παρείχε τις υπηρεσίες της σε αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας.
Η γυναίκα κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της το Μάρτιο του 2017 ενώ εκεί έδινε σημαντικές λεπτομέρειες για τις επισκέψεις της στα βασιλικά ανάκτορα.
«Είπα μόνο ότι πήγαινα εκεί, όχι ό,τι συνέβαινε. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για το τι έκανα εκεί με τη βασίλισσα ή την πριγκίπισσα Μαργαρίτα» είπε η συγγραφέας.
Να σημειωθεί ότι η Kenton είναι στη βιομηχανία εσωρούχων για περισσότερα από 60 χρόνια, ενώ εργάζεται για τη βασίλισσα από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Το βασιλικό ένταλμα παραχωρείται σε ένα άτομο κάθε φορά δίνοντας του την άδεια μεταξύ άλλων να διαφημίζει πως παρέχει τις υπηρεσίες του στο παλάτι.
Γύρω στις 800 επιχειρήσεις κατέχουν αυτή τη στιγμή εντάλματα, τα οποία αναθεωρούνται ανάλογα με το πόσο συχνά γίνεται χρήση των υπηρεσιών τους από τη βασιλική οικογένεια.