
Εδώ και λίγα 24ωρα ακούγεται έντονα ότι γνωστή παρουσιάστρια περνάει κρίση στον γάμο της, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Η πρώτη αφορμή είχε δοθεί από το κάλεσμα που είχε κάνει για τα γενέθλιά της στις 14 Φεβρουαρίου, στο οποίο ο Κωνσταντίνος Δανιάς δεν ήταν εκεί. Η απάντησή της τότε ήταν ότι έπρεπε να μείνει σπίτι για να προσέχει την κόρη τους.
Στις 30 Μαρτίου το ζευγάρι συμπλήρωσε δύο χρόνια έγγαμου βίου- παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο της Ραφήνας , ενώ σε λιγότερο από έναν μήνα, θα γιορτάσουν τα 2α γενέθλια της κόρης τους που γεννήθηκε στις 5 Μαΐου του 2023.
Η HuffPost επικοινώνησε με δύο ανθρώπους από το στενό περιβάλλον της 36χρονης παρουσιάστριας, Και οι δύο πηγές διέψευσαν αμέσως κατηγορηματικά τις φήμες γύρω από την κρίση στον γάμο της παρουσιάστριας, τονίζοντας πως αυτό συμβαίνει επειδή ο Κωνσταντίνος Δανιάς είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα και δεν εμφανίζεται ποτέ μαζί της σε μέρη όπου μπορεί να υπάρχουν τηλεοπτικά συνεργεία ή φωτογράφοι.

Όσο για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για την επιστροφή της στην τηλεόραση σε κανάλι της Wide Media (Attica TV, Action 24), οι ίδιες πηγές ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμα. Η ίδια πάντως δεν έχει σταματήσει να βρίσκεται σε επαφές με τον Νίκο Κοκλώνη καθώς πέρσι είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με τη Barking Well ξεκινώντας με την παρουσίαση του TV Queen.
Ο τελευταίος μάλιστα έχει αναφέρει σε συζητήσεις του, ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που επιθυμεί να αξιοποιήσει τηλεοπτικά σε επόμενες παραγωγές του, τονίζοντας ότι η συνεργασία τους ήταν άριστη.