Κατερίνα Καραβάτου: Η αλήθεια για το Big Brother και τον ΣΚΑΪ

Το παρασκήνιο μιας ανακοίνωσης που δεν περίμενε κανείς.
Η Κατερίνα Καραβάτου.
Η Κατερίνα Καραβάτου.
NDP

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή Breakfast@Star, πριν από λίγες μέρες ο ΣΚΑΪ πήρε την ξαφνική απόφαση να δώσει άλλη μια ευκαιρία στο reality Big Brother παρά τις χαμηλές επιδόσεις που είχε σημειώσει ο προηγούμενος κύκλος.

Σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής Weekenders μάλιστα θέλει ως φαβορί για την παρουσίαση την Κατερίνα Καραβάτου η οποία είχε δοκιμαστεί με επιτυχία στο Power of Love.

Τα πραγματικά δεδομένα έχουν ως εξής: Όντως ο ΣΚΑΪ σκέφτεται πολύ σοβαρά να προβάλλει το Big Brother αμέσως μετά το Πάσχα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έγινε μια επαφή με τα Karagiannis Kapa Studios για να δουν αν το «σπίτι» που είχε φτιαχτεί στο Μαρκόπουλο είναι ακόμα διαθέσιμο (τον τεχνικό εξοπλισμό ενοικιάζουν από βελγική εταιρεία). Ευτυχώς για όλους το σκηνικό, που περιλαμβάνει και κήπο με πισίνα, είχε μείνει άθικτο.

Αυτή την εβδομάδα η ηγεσία του ΣΚΑΪ θα βρίσκεται στο Λονδίνο στο πλαίσιο των London Screenings. Εκτός από το προγραμματισμένο ραντεβού με την Acun Medya που σας είχαμε αποκαλύψει εδώ, υπάρχει και δεύτερη συνάντηση με την εταρεία που έχει τα δικαιώματα του Big Brother στην Ευρώπη για να πέσουν οι σχετικές υπογραφές.

Με το που συμβεί αυτό, θα βγει το τρέιλερ συμμετοχών στον αέρα του ΣΚΑΪ, το οποίο είναι ήδη έτοιμο. Εξάλλου η διαρροή για το εν λόγω project έγινε αναγκαστικά καθώς υπήρχαν προχωρημένες επαφές ώστε να βρεθεί η ομάδα που θα στελεχώσει το παιχνίδι πίσω από τις κάμερες.

Το Δεκέβριο του 2020 ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας του Big Brother, Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.
Το Δεκέβριο του 2020 ο Χάρης Βαρθακούρης είχε ανακοινώσει το όνομα της νικήτριας του Big Brother, Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.
NDP

Αυτό που ακούγεται έντονα πάντως είναι ότι η διευθύντρια προγράμματος, Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήθελε να επαναφέρει το reality Power of Love, αντί για το Big Brother, το οποίο όμως θα έπρεπε να γυριστεί στην Κωνσταντινούπολη από τους ανθρώπους της Acun Medya.

Ποιος θα το παρουσιάσει;

Όσο για το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου που είναι ένα πρόσωπο που εκτιμάει πολύ η ιδιοκτησία του ΣΚΑΪ, δεν έχει δεχτεί κάποια πρόταση μέχρι στιγμής. Σύμφωνα μάλιστα με τις δικές μας πηγές, δεν θα είναι η παρουσιάστρια του Big Brother, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι για διαφορετικά projects.

Η αναζήτηση παρουσιαστή ή παρουσιάστριας θα ξεκινήσει αφού μπουν οι υπογραφές στο Λονδίνο, καθώς για όλους το κλειδί της επιτυχίας τέτοιων projects βρίσκεται στην εύρεση των κατάλληλων παικτών. Γι′ αυτόν τον λόγο κιόλας, είναι πολύ πιθανό να δούμε και κάποια γνωστά πρόσωπα αφού η Παραγωγή δεν θα μείνει μόνο στις αιτήσεις συμμετοχής αλλά θα προσεγγίσει ανθρώπους που θα έχουν τα κατάλληλα προσόντα και λόγο ύπαρξης μπροστά στις (κρυφές) κάμερες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή