Ήταν η μικρή αδελφή της Τζάκι. Έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 85 ετών, στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη.
Η Καρολάιν Λι Μπουβιέ είχε γεννηθεί στις 3 Μαρτίου 1933. Βρισκόταν σε μόνιμη κόντρα με τη Τζάκι, εξού και το συνηθέστερο σχόλιο που συνόδευε δημοσιεύματα για τη ζωή της Λι Ράτζιβιλ ήταν ότι ζούσε στη «σκιά» της μεγάλης της αδελφής, συζύγου του Τζον Κένεντι και μετά τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου, του Αριστοτέλη Ωνάση. Όπως άλλωστε ήταν και ο τίτλος μίας βιογραφίας της που κυκλοφόρησε το 1955 (In Her Sister’s Shadow: An Intimate Biography of Lee Radziwill).
Η Τζάκι δεν άφησε τίποτα στην αδελφή της -η διαθήκη ήταν σαφής-, ενώ σύμφωνα με τις φήμες, στα τέλη της δεκαετίας του 1950, η Λι είχε κοιμηθεί με τον Τζον Κένεντι.
Κι όμως, η όμορφη Λι ήταν σύζυγος εμιγκρέ Πολωνού ευγενή, του πρίγκιπα Στανισλάς Ράτζιβιλ, ο οποίος ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερος της και με τον οποίον απέκτησε δύο παιδιά -στον δεύτερο από τους τρεις γάμους της- υπήρξε fashion icon (επί σειρά ετών φιγουράριζε στη λίστα με τις πιο κομψές γυναίκες του κόσμου) και ένα από τα διασημότερα πρόσωπα του διεθνούς τζετ σετ.
Όπως και η Τζάκι ήταν μία καλλιεργημένη γυναίκα, που ενδιαφερόταν για τη ζωγραφική, τη μουσική, τον χορό και την ποίηση. Αλλά, παρά τις προσπάθειες της για επαγγελματική καταξίωση -ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, αλλά και ηθοποιός- η Λι δεν ήταν παρά μία «χλωμή αντανάκλαση» της αδελφής της.
Πριν από τον τον γάμο της Τζάκι με τον Κένεντι, όπως και κατά τη διάρκεια του, οι δύο αδελφές διατηρούσαν στενές σχέσεις.
Έδιναν το «παρών» σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, χορούς, δεξιώσεις και επίσημες εμφανίσεις και έκαναν διακοπές μαζί, όπως το καλοκαίρι του 1962 οπότε και πέρασαν παρέα έναν μήνα στην Ιταλία και στη συνέχεια, έφυγαν για Ινδία και Πακιστάν.
Όλα άλλαξαν με τη δολοφονία του Κένεντι το 1963.
Η Λι έφυγε από το Λονδίνο, όπου είχε εγκατασταθεί, και επέστρεψε στην Ουάσιγκτον, προκειμένου να στηρίξει την αδελφή της στη μεγάλη δοκιμασία. Και όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες της εποχής, ήταν συνεχώς στο πλευρό της.
Σύμφωνα με τους New York Times μετά τη δολοφονία, η ψύχραιμη Λι, άφησε ένα σημείωμα στο μαξιλάρι της αδελφής της, στο οποίο έγραφε πόσο θαύμαζε το θάρρος της. Δεν την άφησε στιγμή. ’Ήταν μαζί της ακόμη και στην τελευταία, πολύ δύσκολη μέρα, όταν η Τζάκι με τα δύο παιδιά της άφηνε τον Λευκό Οίκο.
Η Λι αγόρασε σπίτι στη Νέα Υόρκη και βοήθησε τη Τζάκι να κάνει μία καινούργια αρχή, σε ένα διαμέρισμα που βρισκόταν σε μικρή απόσταση από το δικό της, στην 5η Λεωφόρο.
Και τελικά, δεν αποτελεί έκπληξη ότι, ο μελλοντικός σύζυγος της χήρας Κένεντι, Αριστοτέλης Ωνάσης, ήταν προσωπικός φίλος των Ράτζιβιλ.
Πράγματι, οι Ράτζιβιλ οργάνωναν δείπνα προς τιμή του στο Λονδίνο και ανταποκρίνονταν στις προσκλήσεις του Έλληνα κροίσου για κρουαζιέρες με τη θαλαμηγό «Χριστίνα».
Τα ταμπλόιντ της εποχής έγραφαν ότι (ο διαβόητος γυναίκας) Ωνάσης και η Λι διατηρούσαν και μάλιστα, επί μακρόν, ερωτική σχέση. Και ότι όταν ο Ωνάσης παντρεύτηκε τη Τζάκι, η Λι υπέφερε.
Τον Αύγουστο το 1963, η Τζάκι ακολούθησε τους Ράτζιβιλ για κρουαζιέρα στο Αιγαίο με τη «Χριστίνα». Και έκανε τα πάντα προκειμένου να ξελογιάσει τον Ωνάση. Αυτό προκάλεσε και την πρώτη μεγάλη ρήξη στη σχέση των δύο γυναικών.
Όταν η Τζάκι -μετά τη δολοφονία του συζύγου της- σχετίστηκε παράλληλα και με τον αδελφό του, Ρόμπερτ Κένεντι, το χάσμα ήταν αγεφύρωτο.
Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία Κένεντι, ο Ωνάσης και η Τζάκι παντρεύονται με ένα προγαμιαίο συμβόλαιο που εξασφάλιζε οικονομικά μια για πάντα τη χήρα του Αμερικανού προέδρου.
Καθώς οι σχέσεις των δύο αδελφών είχαν διακοπεί, η Λι άνοιξε τα φτερά της σε νέα περιβάλλοντα και νέα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ, η διάσημη μπαλαρίνα Μαργκότ Φοντέιν, ο φωτογράφος Σεσίλ Μπίτον, ο συγγραφέας Τρούμαν Καπότε.
Μάλιστα, το 1967, μετά από προτροπή των φίλων της, η Λι στράφηκε στην υποκριτική, παρακολουθώντας μαθήματα στη Royal Academy of Dramatic Art του Λονδίνου. Έπαιξε στο Σικάγο, τα media έκαναν «πάρτι» με τις απόπειρες της, οι κριτικές ήταν καταστροφικές και μετά από τέσσερις εβδομάδες η παράσταση κατέβηκε. Την ίδια τύχη είχε και η σύντομη τηλεοπτική της καριέρα. Οι κακές κριτικές επαναλήφθηκαν και η όλη υπόθεση έβαλε τέλος στη φιλική της σχέση με τον Τρούμαν Καπότε.
Το 1976 έστησε μία εταιρεία διακόσμησης, που στην αρχή προσέλκυσε τους πλούσιους και διάσημους φίλους της, αλλά και αυτό το κεφάλαιο έκλεισε σύντομα.
Όπως ναυάγησε και το όνειρο της να γίνει συγγραφέας. Στις αρχές του 1970 ξεκίνησε να γράφει τα απομνημονεύματα της, στα τέλη του 1990 καταπιάστηκε με άλλο βιβλίο, δεν ολοκλήρωσε κανένα από τα δύο, το 2001 κυκλοφόρησε ένα παντελώς αδιάφορο βιβλίο με αναμνήσεις από τα νεανικά χρόνια των αδελφών Μπουβιέ.
Το 1988 παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη και χορογράφο Χέρμπερτ Ρος, από τον οποίον χώρισε το 2001, λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του. Μετά το διαζύγιο η Λι υιοθέτησε εκ νέου το όνομα Ράτζιβιλ.
Για ένα φεγγάρι ανέλαβε τις δημόσιες σχέσεις του Τζόρτζιο Αρμάνι, από το 1986 έως το 1994, τη χρονιά που πέθανε η Τζάκι.
Όπως έλεγε η Λι σε συνέντευξη της το 2013, το να είναι η αδελφή της Τζάκι Κένεντι - Ωνάση ήταν «δίκοπο μαχαίρι».
«.... Κατά έναν περίεργο τρόπο, ήμουν τυχερή που το ενδιαφέρον ήταν στραμμένο στη αδελφή μου. Κάποιες φορές ήταν ενοχλητικό και άλλες αστείο. Ίσως, το πιο θλιβερό κομμάτι αυτής της ιστορίας ήταν το γεγονός πως ό,τι έκανα ή, προσπαθούσα να κάνω, τραβούσε με δυσανάλογο τρόπο την προσοχή, επειδή ήμουν η αδελφή της Τζάκι. Αλλά στο τέλος, μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα πράγματα, ακόμη και λέγοντας ψέμματα, αρκεί να μην είναι μεγάλα».