Η Λίντσεϊ Πέρλμαν, ηθοποιός γνωστή για τηλεοπτικές σειρές, όπως το General Hospital και το Chicago Justice, βρέθηκε νεκρή στο Χόλιγουντ αρκετές ημέρες μετά την εξαφάνισή της, δήλωσαν οι αρχές και ο σύζυγός της. Ήταν 43 ετών.
«Σήμερα γύρω στις 8.30 π.μ., οι αστυνομικές αρχές του Χόλιγουντ ανταποκρίθηκαν σε κλήση ασυρμάτου για (να διενεργήσουν) έρευνα σχετικά με έναν θάνατο στη λεωφόρο Φράνκλιν και τη Λεωφόρο Βόρειας Σιέρα Μπονίτα», δήλωσε η αστυνομία του Λος Άντζελες την Παρασκευή.
«Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε τότε ότι το άτομο είναι η Λίντσεϊ Εριν Πέρλμαν. Η αιτία του θανάτου θα καθοριστεί από τον ιατροδικαστή».
Ο σύζυγός της, Βανς Σμιθ, δήλωσε στο Instagram: «Η αστυνομία βρήκε τη Λίντσεϊ. Εχει φύγει. Είμαι κομμάτια. Θα μοιραστώ περισσότερα μαζί σας αργότερα, αλλά ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τις προσπάθειές τους και να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς της αυτή τη στιγμή».
Σε μια ενημέρωση στις 16 Φεβρουαρίου για αγνοούμενους, η αστυνομία του Λος Άντζελες ανέφερε ότι η Πέρλμαν αγνοείται αφού «δεν επέστρεψε στο σπίτι της και έκτοτε δεν την είδε ή την άκουσε κανείς». Ανέφερε επίσης ότι «οι φίλοι και η οικογένεια φοβούνται για την ασφάλειά της».
Απόφοιτος του Second City Conservatory, η Πέρλμαν μετακόμισε από το Σικάγο στο Λος Άντζελες αφού απέκτησε ρόλο στο Chicago Justice, του NBC και προκειμένου να δουλέψει περισσότερο στην τηλεόραση δουλειά στην κάμερα, σύμφωνα με τον ιστότοπό της.
Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα περιγράφει την προσωπικότητά της (ως άτομο) με χιούμορ και παραθέτει τους ρόλους που έχει παίξει...
«Η Lindsey λατρεύει το R&B της δεκαετίας του ’90. Είναι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων και τους ανθρώπους», αναφέρει η συγκεκριμένη σελίδα μεταξύ άλλων.
Η Πέρλμαν αγαπούσε τον αυτοσχεδιασμό και έκανε πολλές εμφανίσεις στο Σικάγο. Επί επτά χρόνια, έπαιξε σε μια περιοδεύουσα παράσταση με τίτλο Sex Signals, «η οποία χρησιμοποιεί την κωμωδία για να αναλύσει το δύσκολο θέμα της ευαισθητοποίησης για σεξουαλικές επιθέσεις σε στρατιωτικές βάσεις και πανεπιστημιουπόλεις».
ΠΗΓΗ: theguardian.com