Παρακολουθούμε τις τηλεοπτικές εκπομπές με μάγειρες, γνωρίζουμε όλους τους διάσημους chef και σίγουρα απολαμβάνουμε τα κόλπα στην κουζίνα. Ίσως κι εμείς επομένως, να ενθουσιαζόμασταν με τα κόλπα που προσπάθησε να κάνει ένας νεαρός chef.
Ένας νέος μάγειρας, λοιπόν, αποπειράθηκε να κερδίσει τις εντυπώσεις, αλλά τελικά δεν του πήγαν τα πράγματα όπως ήλπιζε.
Ξεκίνησε με το ανάβει μια μεγάλη φωτιά για να ψήσει το φαγητό. Οι φλόγες όμως πήδησαν προς το ταβάνι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σύστημα πυρασφάλειας και να αρχίσει να λούζεται κάτω από το νερό.
Οι επισκέπτες έφυγαν άρον-άρον από το εστιατόριο, με έναν σχολιαστή να γράφει: «Αυτά παθαίνει κανείς όταν είσαι ένας χιπστερ chef που κάνει επίδειξη και προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις υπερβολικές τιμές του μενού σου».
Σημειώνεται, ότι τα εν λόγω τρικ εντυπωσιασμού είναι πολύ κοινά στην αλυσίδα εστιατορίων Teppanyaki.
Πηγή: Indy100