
Πιθανή σύνδεση μεταξύ των άγριων επεισοδίων το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια και της βομβιστικής επίθεσης στα γραφεία της Hellenic Train φαίνεται πως βλέπει η ΕΛΑΣ.
Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδουσε δηλώσεις ανέφερε πως οι αρχές δεν μπορεί να μην συνδέσουν τα δύο γεγονότα καθώς «δεν υπήρχε άλλη αφορμή για να γίνει κάτι τέτοιο» και «αστυνομικοί θεωρούν πως ίσως αποτελεί συνέχεια της συγκεκριμένης ενέργειας [σ.σ. της επίθεσης στην Hellenic Train]».
Σημειώνεται πως οι άγριες οδομαχίες μεταξύ αγνώστων που έριχναν μολότοφ, έβαζαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πετούσαν πέτρες με τους αστυνομικούς να απαντούν με χημικά και κρότου λάμψεις, άρχισαν το Σάββατο το βράδυ στις 23:30 δηλαδή περίπου ένα 24ωρο μετά τη επίθεση στην Hellenic Train.
Κατά την διάρκεια των επεισοδίων που διήρκεσαν μέχρι τις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής ένας αστυνομικός τραυματίστηκε, πέντε οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς και άλλα 16 υπέστησαν σοβαρές φθορές, όπως επίσης προσόψεις πολυκατοικιών.
Έγιναν 72 προσαγωγές και χρειάστηκαν 15 πυροσβέστες για να σβήσουν τις φωτιές.