Την Τετάρτη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των σεφ που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στην λίστα του The Best Chef Award Top 100. Ονόματα νέων και παλιών σεφ από όλο τον κόσμο που εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους. Πόσο κοστίζει όμως ένα γεύμα στα εστιατόρια των 10 κορυφαίων;
10. Jonnie Boer, Librije, Ζβόλε (Ολλανδία) - Μενού γευσιγνωσίας 252,2 ευρώ, 10 πιάτα
Διαφήμιση
9. Vladimir Mukhin, White Rabbit, Μόσχα (Ρωσία) - Μενού γευσιγνωσίας 141 ευρώ, 12 πιάτα
8. Rene Redzepi, Noma, Κοπεγχάγη (Δανία)- Μενού γευσιγνωσίας 335 ευρώ, περί τα 20 πιάτα
7. Mauro Colagreco, Mirazur, Μεντόν (Γαλλία)- Μενού γευσιγνωσίας 260 ευρώ, 9 πιάτα
Διαφήμιση
6. Virgil Martinez, Mil Centro, Λίμα (Περού) - Μενού γευσιγνωσίας 143 ευρώ, 8 πιάτα
5. Disfrutar, Βαρκελώνη (Ισπανία) - Μενού γευσιγνωσίας έως 195 ευρώ, ο αριθμός των πιάτων εξαρτάται από το μενού
Διαφήμιση
4. Grant Achatz, Alinea, Σικάγο (ΗΠΑ) - Μενού Γευσιγνωσίας 150 έως 359 ευρώ, από 12 έως 18 πιάτα
3. Dabiz Muñoz, DiverXo, Μαδρίτη (Ισπανία)- Μενού γευσιγνωσίας 250ευρώ, 18 πιάτα
2. Joan Roca, El Celler de Can Roca, Χιρόνα (Ισπανία)- Μενού Γευσιγνωσίας 215 ευρώ, 19 πιάτα
Διαφήμιση