Σύνταγμα: Τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία μετά το συλλαλητήριο

Χειροβομβίδα κρότου λάμψης χτύπησε στο κεφάλι φωτορεπόρτερ - Αστυνομικοί και πολίτες στο ιατρείο της Βουλής.
Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών.
Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα μετά το συλλαλητήριο για το δυστύχημα των Τεμπών.
Eurokinissi

Έως τώρα 29 άτομα τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Αττικής, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα, μετά το συλλαλητήριο για την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ενημέρωση από την 1η ΥΠΕ Αττικής, 19 άνθρωποι διεκομίσθηκαν από το ΕΚΑΒ, ενώ άλλοι 10 μετέβησαν μόνοι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι τραυματίες είναι εκτός κινδύνου. Έχουν εγκαύματα από βόμβες μολότοφ και αναπνευστικά προβλήματα.

Επίσης, το προσωπικό του ΕΚΑΒ παρείχε τις πρώτες βοήθειες σε περισσότερους από 25 πολίτες που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα, λιποθυμικά επεισόδια και κρίσεις πανικού.

Χειροβομβίδα κρότου λάμψης χτύπησε στο κεφάλι φωτορεπόρτερ

Στο κεφάλι τραυματίστηκε ο φωτορεπόρτερ του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ορέστης Παναγιώτου από χειροβομβίδα κρότου λάμψης κατά την διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.

Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από μοτοσικλετιστή του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Δύο αστυνομικοί και 7 πολίτες στο ιατρείο της Βουλής

Δύο αστυνομικοί και 7 πολίτες οδηγήθηκαν για πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής, συνεπεία των επεισοδίων.

Τους 2 αστυνομικούς, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστησαν εγκαύματα στα χέρια, και τους πολίτες επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης. Από τους πολίτες, μία γυναίκα παρέμεινε στο ιατρείο εν αναμονή ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή