
Με δάκρυα στα μάτια η Εύη Βατίδου έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά την κηδεία του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια.
«Σήμερα αποχαιρετούμε έναν άνθρωπο που υπήρξε για μένα κάτι πολύ παραπάνω από πρώην σύζυγός μου. Ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα, που μοιράστηκα μαζί του χρόνια γεμάτα όνειρα, στιγμές και έντονα συναισθήματα. Ήταν ο πατέρας των παιδιών μας. Η ζωή μας πήρε όμως διαφορετικούς δρόμους όμως ποτέ δεν σταμάτησε να υπάρχει εκτίμηση, σεβασμός και το πιο δυνατό μας δέσιμο, τα παιδιά μας».
«Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό, ξέρω όμως ότι θα είναι για πάντα μαζί μας» συμπλήρωσε η 49χρονη παρουσιάστρια.

Οι πληροφορίες της HuffPost αναφέρουν ότι η πρώην Μις Ελλάς είχε προσπαθήσει να σταθεί στον πρώην σύζυγό της από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε ότι ήταν άρρωστος, αλλά εκείνος, όπως παραδέχτηκαν και οι στενοί του φίλοι, ήθελε να δώσει μόνος την τελευταία, όπως αποδείχτηκε, μάχη της ζωής του.