Σίσσυ Χρηστίδου VS Θοδωρή Μαραντίνη: «Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια»

Η πρώτη της αντίδραση στα social media καθώς συνεχίζονται οι αποκαλύψεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της για τη διατροφή και τη συνεπιμέλεια των δύο τους γιων.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους γιους τους το 2021.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης με τους γιους τους το 2021.
NDP

Με ένα story στο Instagram επέλεξε να απαντήσει η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Τρίτης για όσα ακούστηκαν χτες στο Πρωτοδικείο Αθηνών από τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Χωρίς να αναφέρει το όνομά του χρησιμοποίησε μια φράση του συγγραφέα Μενέλαου Λουντέμη, δηλώνοντας έτσι την πλήρη αντίθεσή της στους ισχυρισμούς του Θοδωρή Μαραντίνη, ο οποίος ζητάει πλέον την αποκλειστική επιμέλεια του μεγαλύτερου τους γιου, που έχει κλείσει τα 16 καθώς και μηνιαία διατροφή 2000 ευρώ από τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο, κερδίζει πλέον περισσότερα χρήματα από εκείνον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day το πρώην ζευγάρι θα οδηγηθεί πάλι στα δικαστήρια την Τετάρτη 2 Απριλίου καθώς έχουν παγώσει οι τραπεζικοί του λογαριασμοί επειδή δεν κατάφερε να είναι συνεπής στην καταβολή της διατροφής, ενώ την Παρασκευή θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι σε μια αντιδικία που μοιάζει να μην έχει τέλος. Αυτή τη φορά μάλιστα θα κληθούν να καταθέσουν τα ίδια τους τα παιδιά. Και αυτό είναι πάντα το πιο στενάχωρο σε αυτές τις δικαστικές διαμάχες.

Διακριτική αλλά ξεκάθαρη θέση πήρε σήμερα και η Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής της. «Εγώ βλέπω μια γυναίκα, μια μαμά, μια παρουσιάστρια, που έχει το βήμα να μιλάει για αυτό το θέμα εκατό ώρες» ανέφερε. «Για το συγκεκριμένο θέμα έξι, εφτά χρόνια, δεν έχει μιλήσει ποτέ, δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, το οποίο καταλαβαίνω ότι το κάνει για έναν συγκεκριμένο λόγο. Γιατί θέλει να προστατεύσει τα παιδιά της». Συμπλήρωσε μάλιστα ότι γι′ αυτόν τον λόγο είχε ζητήσει η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών κάτι που η άλλη πλευρά δεν έκανε αποδεκτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή