Τέμπη: Έγραψαν «Δεν έχω οξυγόνο» σε κοιλάδα 100 στρεμμάτων (Βίντεο)

Συγκινητικές εικόνες έξω από τη Θεσσαλονίκη, όπου αδερφός θύματος σχημάτισε την φράση «Δεν έχω οξυγόνο», στη μνήμη των 57 αδικοχαμένων πολιτών.
Η φράση «Δεν έχω οξυγόνο» έχει γίνει σύνθημα των κινητοποιήσεων, που γίνονται στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών
Η φράση «Δεν έχω οξυγόνο» έχει γίνει σύνθημα των κινητοποιήσεων, που γίνονται στη μνήμη των 57 θυμάτων των Τεμπών
Eurokinissi

Αδελφός θύματος του τραγικού δυστυχήματος των Τεμπών πήρε την πρωτοβουλία και χάραξε την φράση «Δεν έχω οξυγόνο», με τη βοήθεια τρακτερ σε κοιλάδα, στην περιοχή Γαλαρινός, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Το κύριο σύνθημα των πολιτών, κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων εις μνήμην των θυμάτων, «Δεν έχω οξυγόνο», σχημάτισε ο Κριστιάν Ρούτσι, αδερφός του Ντένις, ο οποίος σε ηλικία 22 ετών έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα.

Ο Κρίστιαν με έναν φίλο του έκαναν τις απαραίτητες μετρήσεις στην έκταση της γης που επρόκειτο να δουλέψουν και ύστερα από 12 ώρες δουλειάς, όπως δήλωσε ο ίδιος, ολοκλήρωσαν αυτό εντυπωσιακό και ανατριχιαστικό θέαμα.

Δημοφιλή