
Αναβολή παίρνει η προγραμματισμένη εκδίκαση της μήνυσης που είχε καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου στην πρώτη σύζυγο του Απόστολου Λύτρα.
Λίγη ώρα νωρίτερα ένταση που δημιουργήθηκε στο Happy Day ανάμεσα στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Απόστολο Λύτρα, όταν ο πρώτος αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Θέμη Σοφό λέγοντας ότι «καλά έκανε και παράτησε» τη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Η παρουσιάστρια του Alpha τότε αντέδρασε λέγοντας ότι δεν γνωρίζει αν κάτι τέτοιο ισχύει με τον Απόστολο Λύτρα να ισχυρίζεται το αντίθετο.
Η HuffPost επικοινώνησε με τον γνωστό ποινικολόγο Θέμη Σοφό, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πάρει επίσημα θέση γύρω από τη νομική διαμάχη του πρώην ζευγαριού.
Τι δηλώνει ο Θέμης Σοφός στη HuffPost
«Εξακολουθώ να παραμένω κοντά στη Σοφία και τη νομική ομάδα που την υποστηρίζει» αναφέρει ο ποινικολόγος διαψεύοντας ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του Απόστολου Λύτρα. «Φυσικά δεν έχω να απαντήσω τίποτα σε όσα αναφέρθηκαν σήμερα».
Απόστολος Λύτρας: «Η Σοφία Πολυζωγοπούλου μου ζήτησε ένα σπίτι και 300.000 ευρώ»
Σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά συνεργεία που τον περίμεναν έξω από τα δικαστήρια, ο Απόστολος Λύτρας «επιτέθηκε» ξανά στην πρώην σύζυγό του με σκληρούς χαρακτηρισμούς: «Αυτό που είναι αδιανόητο, είναι ότι, ενώ ζητήθηκε να γίνει μια ποινική διαπραγμάτευση, που την προβλέπει και την ορίζει ο νόμος, δεν διστάζει να ζητήσει ένα υπέρογκο ποσό, περίπου 300.000 ευρώ, μου το μετέφερε ο κοινός μας δικηγόρος που είχαμε, ο κύριος Κοζανίδης, ο οποίος την άφησε τη συγκεκριμένη κυρία, όπως επίσης πληροφορήθηκα πριν από λίγο ότι και ο δικηγόρος της, ο κύριος Σοφός, και αυτός την παράτησε ακριβώς για τους ίδιους λόγους, και έχει κάποιον καινούριο δικηγόρο, Βιτώρο, Φυτώρο, κάπως έτσι, που κι αυτός μόλις καταλάβει περί τίνος πρόκειται και αυτός θα σηκωθεί να φύγει».
Απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ο Απόστολος Λύτρας πρόσθεσε: «Μου ζήτησε αυτό το ποσό όπως και να της αφήσω και ένα σπίτι, το οποίο είναι στο όνομά της αλλά έχει αποκτηθεί με δικά μου χρήματα. Το έκανε εκβιαστικά μήπως φοβηθώ για το δικαστήριο το οποίο έρχεται». Και συνέχισε:«Από τη στιγμή που δεν σκέφτεται η ίδια το παιδί της, όπως το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος, ποια μητέρα, ό,τι κι αν έχει συμβεί, βάζει το παιδί της σε αυτή τη διαδικασία».