
Στη σύλληψη 16χρονου, ο οποίος κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών, προχώρησαν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης. Πάνω του βρέθηκαν 136,77 γραμμάρια κάνναβης, χωρισμένα σε συσκευασίες.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής (2/3), ο ανήλικος βρισκόταν μαζί με άλλα 2 άτομα σε προαύλιο σχολείου, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. Μόλις τα 2 άτομα αντίκρισαν τους αστυνομικούς τράπηκαν σε φυγή. Στη κατοχή του 16χρονου, ο οποίος συνελήφθη, βρέθηκαν:
- 40 συσκευασίες κάνναβης, συνολικής ποσότητας 136,77 γραμμαρίων
- 2 τσιγάρα εμπλουτισμένα με ποσότητα κάνναβης
- ένας τρίφτης
- ζυγαριά ακριβείας
- κινητό τηλέφωνο
- πορτοφόλι, το οποίο περιείχε 395 ευρώ
Στο σημείο που εντόπισαν τον νεαρό, οι Αρχές βρήκαν επίσης ακόμα ένα πορτοφόλι με 755 ευρώ και άλλα 2 σακουλάκια με μικροποσότητα κάνναβης.
Σε έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία στο σπίτι του 16χρονου, κατασχέθηκε το ποσό των 2.000 ευρώ. Συνελήφθη επίσης η 52χρονη μητέρα του ανήλικου δράστη, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Μάνα και γιος οδηγούνται στον εισαγγελέα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Πηγή: ΑΠΕ