Ο φωτογράφος Ian Haggerty έφτασε 12 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να μας δείξει τι συμβαίνει όταν ένα αυγό σπάει κάτω από το νερό.
Όπως αποδεικνύεται, η πίεση του νερού διατηρεί το αυγό άθικτο.
Όταν απελευθερώνεται από το τσόφλι, το νερό τραβάει τον κρόκο προς τα εμπρός και το ασπράδι του αυγού ακολουθεί, κάνοντας το να μοιάζει σαν με λαμπερή κίτρινη μέδουσα.
Διαφήμιση
Ήθελα να δω τι θα γινόταν αν έσπαζα ένα αυγό στα 12 μέτρα κάτω από το νερό.
Ο δύτης Shane Brown δοκίμασε επίσης αυτό το πείραμα και το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο.