Ενα θεματικό μενού με πιάτα εμπνευσμένα από τις γεύσεις και τα αρώματα του δάσους περιμένει τους επισκέπτες του Tudor Hall του King George ως τις 5 Απριλίου υπό την επιμέλεια του Chef de Cuisine του εστιατορίου Tudor Hall Αλέξανδρου Κοσκινά.
«A walk in the forest», λοιπόν, με ιδιαίτερους γευστικούς συνδυασμούς όπως: Άγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο πάνω σε φύλα καστανιάς, κρέμα πατάτας με νιόκι, κάστανα και μαύρη τρούφα, ψητός φασιανός με κολοκύθα αλλά και το φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους και ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες. Αυτές είναι μερικές από τις δημιουργίες του σεφ που υπόσχονται μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη. Πάρτε μια ιδέα από τις προτάσεις του chef και τις τιμές τους:
Εξερευνείστε το μενού του Tudor Hall:
Δροσερά σαλατικά με μανιτάρια, καρύδια και συκόμελο (18 ευρώ)
΄Αγρια μανιτάρια ψημένα στον ξυλόφουρνο σε φύλλα καστανιάς και πικάντικο relish (20 ευρώ)
Κρέμα πατάτας με νιόκι, πράσα με κάστανα και μαύρη τρούφα (24 ευρώ)
Μπούτι και στήθος από ψητό φασιανό με κολοκύθα γκρατινέ, λαγόχορτο και σάλτσα diable (28 ευρώ)
Φιλέτο από ελάφι με φρούτα του δάσους, ρίζες λαχανικών ψημένες σε αλάτι με πευκοβελόνες και σάλτσα πιπεριού (32 ευρώ)
Δείτε δυο από τα signature πιάτα του καινούργιου μενού: