aleeri
«Το αλεύρι μας από γρύλους είναι 100% φτιαγμένο στην Ιταλία. Θα ταιριάξει πολύ ωραία μαζί με άλλες ιταλικές σπεσιαλιτέ».
Αρχικά λειτούργησε ως δημόσιο κτίριο. Αργότερα προστέθηκαν φούρνοι και το κτίριο απέκτησε οικονομικό ρόλο.
Θεωρείται πως θα μειωθούν κατά μισό εκατομμύριο τόνους.
Αλεύρι από προνύμφες σκώληκα; Η νέα μέθοδος παραγωγής μπορεί να δίνει αρχικά 3 τόνους αλεύρι το μήνα. Είναι εύκολη και το κόσμος επένδυσης χαμηλό.
Μερικές φορές δεν ξέρεις πως θα σου βγει μία συνταγή. Βγάζεις το φαγητό από τον φούρνο, περιμένεις να κρυώσεις και τη στιγμή που το κόβεις εύχεσαι να έχει πετύχει. Η χαρά δε, όταν το δοκιμάζεις και είναι όπως ακριβώς ήθελες ή και ακόμα καλύτερο, δεν περιγράφεται. Αυτό, ακριβώς έπαθα όταν δοκίμασα το μελόψωμο.