asvestio

Διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ασβέστιο, όπως το γάλα και το γιαούρτι, συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου.
Τι αναφέρει νέα έρευνα. Και πώς μπορούμε να σώσουμε την κατάσταση έστω και στο 90'.
Θα πρέπει να μειώσουμε τη δόση μας το πρωί ή αργότερα μέσα στην ημέρα; Να τι πρέπει να γνωρίζουμε σύμφωνα με τους διαιτολόγους.
Για πρώτη φορά στην ιστορία που οι ερευνητές είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μία σουπερνόβα πλούσια σε ασβέστιο, η οποία ονομάστηκε  SN2019ehk.
Και χαμηλή κατανάλωση ασβεστίου