ΕΡΕΥΝΑ
Τι έδειξε η έρευνα για την Ελλάδα την περίοδο 2019-2021 - Ποια χώρα παρουσίασε τη μεγαλύτερη επιβράδυνση.
Η αύξηση των ποσοστών παιδιών και ενηλίκων με ΔΕΠΥ. Η δυσκολία στην εκτελεστική λειτουργία και η αλλαγή της εξίσωσης στην ψηφιακή εποχή. Ειδικοί απαντούν στα ερωτήματα όλων μας.
Μελετώντας το κολπικό μικροβίωμα.
Έρευνα έδειξε ότι το 91% της Gen Z θεωρεί ότι μέσα από τις διαπροσωπικές σχέσεις χτίζονται οι κοινωνικές και διαπροσωπικές δεξιότητες και τοις επιδιώκει.
«Εκτροχιασμός» της έρευνας θα οδηγήσει σε νέο κύμα απώλειας χιλιάδων επιστημόνων προς το εξωτερικό και θα έχει μεγάλο κόστος στην επιστήμη και στην οικονομία της χώρας.
Οι μαύρες τρύπες αυτές καταναλώνουν το αέριο που τις περιβάλλει, εκλύοντας ισχυρούς πίδακες που ψύχουν το αέριο και δημιουργούν νήματα.
Ερευνα για την ψυχική υγεία.
Η ομάδα είχε προηγουμένως ανακαλύψει ότι η κίνηση αυτών των μυών στους ανθρώπους σχετίζεται με την κατεύθυνση των ήχων που εστιάζουν.
Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αναφέρει ότι οι οικονομικές δυσκολίες επηρεάζουν την ψυχολογία τους ενώ 2 στους 3 θεωρούν δύσκολη τη δημιουργία περιουσίας από το μηδέν.
Παρόλο που πολλοί άνθρωποι με ΔΕΠ -Υ ζουν μακρά και υγιή ζωή, τα ευρήματα ότι κατά μέσο όρο ζουν μικρότερη από ό,τι θα έπρεπε, υποδηλώνει (τις περιπτώσεις με) ελλιπή υποστήριξη.