Κι όμως, δεν έχει να κάνει με τη διατροφή μας.
Οι άνθρωποι που διατηρούν την παρακάτω δυνατότητα γερνούν πιο αργά. Παραμένουν πιο υγιείς περισσότερο και είναι πιο δυνατοί σε όλο τους το σώμα
Ειδικοί στον τομέα της μεταμόσχευσης και της ανάπτυξης των τριχών εξηγούν. Ας τους ακούσουμε και δεν θα βγούμε χαμένοι.
Δυστυχώς ή ευτυχώς, έχουν μπει στη διατροφή μας μετά το ovewrdose των εορτών σε μια προσπάθεια να τραφούμε πιο υγιεινά τον πρώτο μήνα του χρόνου.
Να κάτι το οποίο αξίζει να μάθουμε επιτέλους.
Μελέτη έχει συνδέσει την κατανάλωση μαλακών και υγρών τροφών με μικρότερου μεγέθους σαγόνια στα παιδιά, ωστόσο άλλοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη είναι πιο πιθανό να είναι η κύρια αιτία.
Ας δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να μείνουμε ασφαλείς.
Το τράβηγμα αποτελεί βασικά μια δυσλειτουργία υλικού του διαφράγματος.
Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα στην υγεία μας από τον καφέ.
Διαπιστώθηκε ότι η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ασβέστιο, όπως το γάλα και το γιαούρτι, συνδέεται με χαμηλότερο κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του εντέρου.