foernos-mikrokematon
Και ποιος είναι ο ιδανικός χρόνος που θα πρέπει να ζεσταίνονται;
Και που θα ζεσταίνουμε στο εξής τα πουλερικά μας για να παραμείνουμε ασφαλείς.
Γλυκές και αλμυρές, ιδανικές για πρωϊνό αλλά και για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.
Από πόριτζ και ριζότο μέχρι κεσαντίγιας και λαχανικά στον ατμό.
Για να μην τρίζουν τα κόκκαλα μιας Ιταλίδας γιαγιάς κάθε φορά που ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων ένα μπολ με σπαγγέτι.
Ο φούρνος μικροκυμάτων έχει καταστήσει δυνατή τη διατροφή μας με μαγειρεμένο φαγητό μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλά πώς ακριβώς λειτουργεί;