Ας διαβάσουμε τι λένε οι ειδικοί. Αξίζει να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα γι' αυτό το ακριβό ψάρι.
Και τιραμισού με ρικότα και ελληνικό καφέ.
Συνοδεύουμε με τραγανές σκορδοφέτες.
Ενας ψυχίατρος δίνει πειστικές εξηγήσεις και χρήσιμες συμβουλές.
Και σουφλέ γκρέιπφρουτ.
Πέρασε και του Αγίου Ιωάννου. Τι θα τα κάνουμε τόσα γλυκά; Να δύο πανέξυπνες λύσεις.
Φρέσκο ψωμί και τυρί φέτα απαραιτήτως.
Κλείνουμε εισιτήριο παίρνοντας ως δώρο ένα αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και ένα έντυπο κατάλογο με τα αποστάγματα της έκθεσης, που έρχεται στις 19 Ιανουαρίου στο ΚΠΙΣΝ.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ
Δεν απαιτούν ιδιαίτερο κόπο και επειδή έχουν ... υπογραφή, είναι σίγουρη η επιτυχία.
Σαλάτα με κέιλ, μήλο, φέτα και σταφίδες, σούπα κάστανου με τζίντζερ και φασκόμηλο, χοιρινό μπούτι σε άλμη και σάλτσα εσπεριδοειδών και γλυκιά στριφτόπιτα με καρύδια και σιρόπι.