krasi

Ευρήματα της πιο αξιόπιστης μέχρι σήμερα, μελέτης.
Ούτε που θα το φανταζόμασταν αν δεν το αποδείκνυαν οι επιστήμονες. Κι όμως!
Το αγαπημένο bakery της πόλης με τα λαχταριστά κρουσανειδή επεκτείνει τη λειτουργία του και φέρνει στην Αθήνα κάτι νέο: γλυκά -δια χειρός του εξαιρετικού pastry chef Κρίτωνα Πουλή- που θα συνοδεύονται με κρασί. Γιατί για τα απογεύματά μας δύο πράγματα χρειαζόμαστε: κάτι να μας γλυκάνει και κάτι να μας χαλαρώσει.
Λαχταριστά γλυκά συνοδεία κρασιού...Τι καλύτερο;
Η συμμορία είχε καταφέρει να πουλήσει «μεγάλο όγκο γαλλικών grands crus» αξίας άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.
Η οινολόγος, Χρύσα Γιατρά-Μπατζή, που έχει αναλάβει την παρουσίαση και βρίσκεται πίσω από την επιμέλεια της νέας συμπαραγωγής της Cosmote TV, «Οίνος», μιλά στη HuffPost
Κι ο λόγος; Ας διαβάσουμε προσεκτικά ό,τι ακολουθεί μέσα από τα χείλη των ειδικών.
Δεν είναι μια καλή ιδέα να μάθουμε τι ακριβώς κάνει ο πάγος στο κρασί μας πριν ρίξουμε μέσα ένα κομμάτι;
Η είδηση τάραξε τα νερά, αλλά δεν έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, δεδομένου ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε επίμονα προβλήματα.
Η αντίληψη ότι η μέτρια κατανάλωση αλκοόλ οδηγεί σε μεγαλύτερη, πιο υγιεινή ζωή χρονολογείται εδώ και δεκαετίες.
Είναι τοπικό κρασί της Ισπανίας που μοιάζει με σέρι.