maria-ekmektsioyloe
Το μενού περιλαμβάνει, αρνάκι σε αμπελόφυλλα και για επιδόρπιο, πάστα φλώρα με βύσσινο ή φράουλα.
Υγιεινές συνταγές χωρίς να χάνουμε την γεύση από την παραδοσιακή κουζίνα, όπως ακριβώς μάθαμε μέχρι σήμερα από την Πολίτισσα σεφ.
Λεμονάτο μοσχαράκι με πουρέ γλυκοπατάτας και γαλακτομπούρεκο για γλυκό είναι η πρόταση αυτής της εβδομάδας.
«Η μαγείρισα βάζει τα υλικά και η ψυχή την γεύση», μας λέει η γνωστή σεφ που μαγειρεύει για εμάς πολίτικες συνταγές.
Μια πρακτική συζήτηση με την γνωστή Κωνσταντινουπολίτισσα μαγείρισσα και τη HuffPost Greece.