mayeirike
Και «γλυκό του κουταλιού» με αχλάδι, σοκολάτα και κανέλα.
Συνοδεύουμε με χόρτα βραστά σαλάτα και λευκό αφράτο ρύζι.
Και τσίζκεικ σε ποτήρι με καραμελωμένα μήλα.
Γίνεται με μοσχάρι ή αρνάκι.
Και αμυγδαλόπιτα με κονιάκ και τριμμένη σοκολάτα.
Συνοδεύουμε με ζεστό χωριάτικο ψωμί και ελιές.
Και σιμιγδαλένιος χαλβάς με βούτυρο, γάλα και μέλι.
Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα εποχής, κουνουπίδι βραστό ή πατάτες τηγανητές.
Και ζελέ γιαούρτι με σως από μέλι.
Σερβίρουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.