netaniachoe

Τα φονικά μη επανδρωμένα όπλα, οι εικόνες φρίκης σε live μετάδοση και η Ελλάδα που παίρνει τα μέτρα της.
«Δεν σηματοδοτεί το τέλος του πολέμου στη Γάζα, αλλά την αρχή του τέλους»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός τόνισε: «Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι όλοι οι αγαπημένοι σας, οι δικοί μας αγαπημένοι, επιστρέψουν στο σπίτι τους».
Η πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Νετανιάχου από τον περασμένο Αυγουστο διεξήχθη «σε θετικό κλίμα» και είχε διάρκεια 50 λεπτών.
«Η 7η Οκτωβρίου θα συμβολίζει για τις επόμενες γενιές το τίμημα της αναγέννησής μας», τόνισε στο διάγγελμά του ο Ισραηλινός πρωθυπουργός.
«Όλος ο κόσμος είναι έκπληκτος από τα πλήγματα που καταφέρνετε στους εχθρούς μας», λέει ο ισραηλινός πρωθυπουργός. Σήμερα αναμένεται να εκφωνήσει διάγγελμα.
Οι δηλώσεις Νετανιάχου από τα σύνορα με τον Λίβανο.
Ο Ισραηλινός στρατός ζητά την εκκένωση "συγκεκριμένων κτιρίων" στη Βηρυτό- Ισχυρές εκρήξεις συντάραξαν την πόλη. Αγνωστη η τύχη του Χασάν Νασράλα.
«Δεν υπάρχει μέρος στο Ιράν που να μην μπορεί να φτάσει το μακρύ χέρι του Ισραήλ και αυτό ισχύει για ολόκληρη τη Μέση Ανατολή».
"Συζητάμε", λέει ο ισραηλινός πρωθυπουργός-σε αντίθεση με τις πρώτες δηλώσεις-αφού οι ΗΠΑ είπαν πως ήταν γνώστης της πρωτοβουλίας. 92 νεκροί σε μια ημέρα από ισραηλινά πλήγματα.