payos
Δεν είναι μια καλή ιδέα να μάθουμε τι ακριβώς κάνει ο πάγος στο κρασί μας πριν ρίξουμε μέσα ένα κομμάτι;
Οι ερευνητές λένε ότι οι εκτεθειμένοι βράχοι δείχνουν τη μετάβαση από το θερμό, τροπικό περιβάλλον στην παγκόσμια κατάψυξη πριν από περίπου 700 εκατομμύρια χρόνια.
Και πώς μπορούμε να κόψουμε αυτή την επικίνδυνη συνήθεια
Το πρωτόκολλο άλλαξε και καλό είναι να γνωρίζουμε γιατί δε πρέπει να χρησιμοποιούμε πάγο μετά από τραυματισμό,
Τι συμβαίνει με τον κρατήρα Batagay που ανοίγει μέρα με τη μέρα
Θα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί ο χρόνος στους υπολογιστές.
Ο πάγος, από παγετώνες, δεν έχει φυσαλίδες και λιώνει πιο αργά από τον κανονικό πάγο.
Η περιοχή, που εκτείνεται σε 32.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, κάποτε φιλοξενούσε δέντρα, δάση και πιθανώς ζώα.
Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τη «δίαιτα του πάγου» που κάνει θραύση στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτά τα κατεψυγμένα προϊστορικά ζωά είναι εξαιρετικά καλά διατηρημένα και τώρα διάσημα σε όλο τον κόσμο.