piato-emeras
Ρίχνουμε από πάνω κεφαλοτύρι και βάζουμε το φαγητό στο γκριλ να γκρατιναριστεί.
Συνοδεύουμε με τραγανές σκορδοφέτες.
Φρέσκο ψωμί και τυρί φέτα απαραιτήτως.
Συνοδεύουμε με χόρτα βραστά σαλάτα και λευκό αφράτο ρύζι.
Γίνεται με μοσχάρι ή αρνάκι.
Συνοδεύουμε με ζεστό χωριάτικο ψωμί και ελιές.
Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα εποχής, κουνουπίδι βραστό ή πατάτες τηγανητές.
Σερβίρουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Συνοδεύουμε με σαλάτα εποχής και πατάτες τηγανητές. ΚΙ ένα πρωτότυπο tip για να ψηθεί η ομελέτα μας άψογα κι από τις δυο πλευρές.
Γρήγορο και νόστιμο.