stivos

Η πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ κάνει λόγο για «αρρωστημένη κατάσταση» - «Αν αυτό το ζω εγώ μετά από ό,τι έχω πετύχει τα τελευταία 20 χρόνια τι ζει το κάθε παιδί στην εφηβεία;»
Η επιλογή του Wilson έρχεται μετά από το εξαιρετικό ντεμπούτο του στα Ολυμπιακά Δοκιμαστικά των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα.
Ο 24χρονος άλτης κατέρριψε για δεύτερη φορά μέσα σε εννέα ημέρες το πανελλήνιο ρεκόρ και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα εν όψει Ολυμπιακών.
Ο Ελληνας πρωταθλητής με επίδοση 5.87 στο άλμα επί κοντώ κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη Ρώμη πίσω από τον.. μυθικό Ντουπλάντις.
Ο Ελληνας υπεραθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο άλμα εις μήκος, με ρεκόρ αγώνων στα 8.65 μ.!
O Σουηδο-Αμερικανός Ολυμπιονίκης έσπασε το δικό του προηγούμενο ρεκόρ, πηδώντας στα 6.24 μ.
O 21χρόνος Μικόλας Αλέκνα ξεπέρασε το ρεκόρ που κατείχε ο Γιούργκεν Σουλτ από το 1986 και ξεπέρασε την 2η καλύτερη επίδοση που είχε ο πατέρας του!
Oι χρυσοί Ολυμπιονίκες θα λάβουν μπόνους 50.000 ευρώ ενώ στην Ολυμπιάδα του Λος Άντζελες το 2028 χρηματικό έπαθλο θα λάβουν και οι αργυροί και χάλκινοι Ολυμπιονίκες.
Πέταξε στην πρώτη θέση με άλμα στα 8.22 μέτρα - «Το σημερινό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό, αλλά το καλοκαίρι θα είμαι πιο δυνατός» είπε ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής.
Ο προπονητής της σφυροβολίας σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα στη Νότιο Αφρική, όπου βρισκόταν για προετοιμασία με γκρουπ αθλητών.