thalassia-chelona

Η θαλάσσια χελώνα μαγειρεύτηκε ως adobo, ένα δημοφιλές φιλιππινέζικο πιάτο που αποτελείται από κρέας και λαχανικά βραστά σε ξύδι και σάλτσα σόγιας.
Στο κέντρο υγείας ενημερώθηκε ότι από το 2019 σημειώθηκαν περισσότερα από 200 περιστατικά επιθέσεων.
Άλλα 78 άτομα νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση του γεύματος.
Η θαλάσσια χελώνα βρέθηκε να κουλμπάει με δυσκολία στον Θερμαϊκό στη Θεσσαλονίκη. Περαστικοί ειδοποίησαν το λιμανικό και στήθηκε επιχείρηση διάσωσης.
Με μοναδικό της όπλο το κέλυφός της καταφέρνει να επιβιώσει.