ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

«Θέλουμε να μάθουμε τα σχόλια και την εκτίμησή τους, χρειαζόμαστε εγγυήσεις και υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία εξαρτώνται από την Αμερική»
Η ποινή του Τραμπ επρόκειτο να ανακοινωθεί στις 18 Σεπτεμβρίου και οι συνήγοροί του είχαν ζητήσει να αναβληθεί για μετά τις εκλογές.
Σημείωσε παράλληλα ότι δεν υπάρχει κάποιο «μαγικό ραβδί» για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία εν μία νυκτί με τον τρόπο που υποσχέθηκε ο Τραμπ.
Ο Τραμπ επιτίθεται πλέον σε προσωπικό επίπεδο στην πολιτική του αντίπαλο καθώς οι δημοσκοπήσεις την δείχνουν να τον έχει πλησιάσει στις 3 μονάδες.
Το γνωστό συγκρότημα ζήτησε από τον Ντόναλντ Τράμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί την μουσική και τα βιντεοκλίπ τους στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του.
Πριν από ένα μήνα η διαφορά ήταν στις 11 μονάδες με τον Τραμπ να χάνει ωστόσο την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων σς μεταναστευτικό και οικονομία.
Η αδερφή του Κέρι Κένεντι έκανε λόγο για «προδοσία των αξιών που ο πατέρας μας και η οικογένειά μας αγαπούν πολύ. Είναι ένα θλιβερό τέλος σε μια θλιβερή ιστορία».
Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Τραμπ, υποψήφιος για την επανεκλογή του, εξαπολύει νέα επίθεση στη Δημοκρατική αντίπαλό του
Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει την προπαγάνδα με τις παραπλανητικές αναρτήσεις του.